Razumevanje
Sprememba
Razvoj

Storitve, ki vam pomagajo pri transformaciji!

Mentoriranje za osebno rast

Naš pogled na življenje je odvisen od tega, kdo smo. Drugače povedano, življenje je odsev nas, našega notranjega jaza. Če smo nezadovoljni s svetom, moramo najprej spremeniti sebe. S pomočjo mentoriranja boste začeli razumeti sebe, kaj vas zadržuje, razkrili se bodo vaši podzavestni vzorci in prepričanja, vrednote ter veliko več. Poudarek je na razvijanju vaše zavesti in preseganju omejitev, kar vam bo omogočilo, da postanete najboljša različica samih sebe. Ko boste razumeli lastno psihologijo in kaj vas zaustavlja, se ne boste več burno odzivali na dogodke, temveč boste ostali mirni. Tako se vam bo odprla priložnost, da vsakič znova izberete drugačno pot in ne več tiste, ki jo podzavestno uporabljate vsak dan. Poleg tega vam bo ozaveščenost pomagala, da boste postali odgovoren posameznik in imeli tako večji vpliv nase in na druge. Skozi mentoriranje bomo skupaj sestavili razbite koščke in našli vaš smisel življenja ter razkrili vaše darove in talente. Postopno boste ustvarili notranji občutek skrbi zase, avtentičnosti, uravnoteženosti in povezanosti s samim seboj.

Mentoriranje je na voljo za posameznike, pare, skupine in podjetja. Pri tem ni nobenih starostnih omejitev, vsak je dobrodošel. Mentoriranje poteka prek zooma ali v najinem studiu. Sva pa prilagodljiva in odprta za druge možnosti, o katerih se lahko pogovorimo na brezplačnem posvetu.

60 minut

Prvo mentoriranje traja eno uro, saj je njegov namen postaviti temelje za morebitna nadaljnja srečanja. Razkrili bomo, kaj vas omejuje in v čem ste odlični, ter naredili načrt za vašo transformacijo. Lahko se odločite, da vas mentorira eden izmed naju ali pa oba skupaj. Pri tem naj vas opozoriva, da Scott govori le angleško, Jasmina pa lahko izvaja mentoriranje tudi v slovenščini. Če se odločite za oba skupaj, pa lahko izbirate med obema jezikoma.

45 minut

Po uvodnem mentoriranju imate možnost nadaljevati z enournimi ali pa krajšimi srečanji. Slednjo možnost priporočamo takrat, ko se znajdete v precepu glede nečesa, o čemer smo že govorili, in potrebujete dodatno pomoč. V tem primeru poteka mentoriranje z enim izmed naju.

Individualni programi

Na voljo imate 6-tedenske, 9-tedenske, 12-tedenske ali celo daljše programe, ki so ustvarjeni posebej za vas. Skozi daljše obdobje se lahko bolj poglobimo v razčlenjevanje vaših skritih vzorcev, vrednot in prepričanj, s čimer boste še podrobneje spoznali sami sebe. Posledično vam bo to omogočilo, da preoblikujete svoje življenje in izberete novo pot.

Program Tvoj preboj

Ustvarili smo edinstven program za osebno rast in razvoj, ki temelji na našem dosedanjem študiju in znanju, ki izhaja iz naših osebnih izkušenj s strankami. Ja že tako, da ljudje ne moremo vedno sami rešiti vseh izzivov, s katerimi se srečujemo v življenju. Prav s tem namenom je nastal spletni program z naslovom Tvoj preboj, tekom katerega se bomo osredotočili na razvijanje samozavedanja in preseganje vaših omejitev ter vam omogočili, da se še bolj približate svojemu pravemu jazu. Ko boste bolje razumeli sebe in svoje omejitve, boste dobili priložnost, da spremenite tisto, kar vam ne ustreza in ustvarite življenje, ki si ga želite. Če boste tekom programa aktivno sodelovali, boste dosegli želene rezultate. Program bo potekal 6 zaporednih tednov, bodisi v skupinskem okolju ali pa individualno. Odločitv je vaša. Če želite program izvajati individualno, nas prosim kontaktirajte po e-pošti ali pokličite, da se dogovorimo.

Naslednja skupinska izvedba programa bo ponovno nazaj septembra 2024

Brezplačen 30-minutni posvet

Čustvena inteligenca

Emotional Intelligence Practitioner Certification

Change Artistry je eden redkih certificiranih praktikov čustvene inteligence v Sloveniji. 

Kaj je pravzaprav čustvena inteligenca? Čustvena inteligenca pomeni biti pametnejši z občutki. Pomaga nam pri vzpostavljanju boljših odnosov, dobrega počutja, večje učinkovitosti in višje kakovosti življenja. 

Večina izzivov v današnjem svetu ni posledica pomanjkanja podatkov ali tehničnih veščin, ampak so čustvene narave in tesno povezani s kakovostjo odnosov. Čustva so eden izmed pomembnih temeljev, ki vplivajo na naše zdravje, doseganje ciljev, ustvarjanje in vzdrževanje odnosov, sprejemanje odločitev, doseganje uspehov na različnih področjih življenja itd. 

Če želite testirati ali izvedeti več o vaši trenutni čustveni inteligenci, kako jo izboljšati ali jo uporabiti sebi v prid, vam z veseljem pomagamo.

Brezplačen 30-minutni posvet

Možganski profili - prava znanost predstavljena na preprost način

Brain Profiler Certification BadgeMožganski profili so odličen način za uvajanje čustvene inteligence, izboljšanje samozavedanja ter krepitev komunikacije in sodelovanja v osebnem in poklicnem življenju.

Možgani vsakega posameznika obdelujejo informacije na drugačen način. Ključ do dobrega odnosa s seboj in z drugimi je razvijanje samozavedanja v povezavi z vašimi vzorci in opazovanje ter ugotavljanje, kako jih uporabljate.

Medtem ko se številni testi čustvene inteligence in psihološki profili osredotočajo na vedenje, se to orodje osredotoča na vzroke v ozadju. Na voljo so trije posamezni profili, odvisno od vaših potreb v določenem trenutku:

Možganski stili (Brain Brief Profile)

Kako se vaši možgani osredotočajo, odločajo in kaj jih ‘poganja’? Kakšen stil imajo vaši možgani? Kako vaši možgani najraje uporabljajo čustveno inteligenco?

Možganski talenti (Brain Talent Profile)

Katere so ključne prednosti vaših možganov za ustvarjanje prihodnosti? Kako lahko bolje uporabite čustveno inteligenco?

Poglobljen možganski profil (Brain Discovery Profile)

Kako vaš stil, prednosti in izzivi ustvarjajo rezultate? Kateri so vaši najmočnejši in tisti manj razviti talenti čustvene inteligence?

Če bi radi bolje razumeli sebe in ugotovili, kaj vas vodi v življenju, je to orodje odlična začetna točka.

Brezplačen 30-minutni posvet

Reiki

Reiki izhaja iz kombinacije dveh japonskih besed, rei, ki pomeni univerzalna, in ki, kar pomeni življenjska energija. Gre za univerzalno življenjsko energijo, ki se pretaka skozi vse, kar je živega. Tehnika zdravljenja je nastala na Japonskem v zgodnjem 20. stoletju in je v današnjem svetu splošno uporabljena in sprejeta. Ta energija je neomejena in se pretaka skozi naše telo. Različni vzroki jo lahko zavirajo ali pa pride celo do neravnotežja, kar potencialno pripelje do zdravstvenih težav.

Z reikijem lahko spodbudimo samozdravljenje na globoki ravni, in sicer z uravnoteženostjo mentalnega, čustvenega, fizičnega in duhovnega telesa. Izvaja se lahko na vsakomur, toda le, če je prejemnik pripravljen sprejeti energijo. Reiki nima negativnih učinkov in vedno ponudi ravno pravšnjo količino energije za vsakogar. Poleg tega se dobro dopolnjuje s tehnikami osebne rasti in razvoja, zato se toplo priporoča uporaba obeh skupaj.

Nekateri pozitivni učinki reikija so na primer pomoč pri sproščanju blokirane energije, spodbujanje lastnih telesnih zdravilnih sposobnosti, pomoč pri lajšanju bolečin, uravnavanje stresa, krepitev imunskega sistema, pomoč pri izgorelosti itn. Med zdravljenjem je zdravilec medij, ki prenaša energijo do prejemnika, pri čemer lahko ta občuti toploto, mravljinčenje in druge občutke. Zdravljenje se izvaja bodisi s polaganjem rok, ali pa na daljavo.

Posameznik

Reiki tretmaji trajajo od 20 do 60 minut, odvisno od vaših želja in so sestavljeni iz kratkega pogovora z enim od naju in zdravljenja. Izbirate lahko med reikijem na daljavo, ali pa naju obiščete v studiu. Na voljo so tudi personalizirani paketi, ki jih lahko oblikujemo skupaj z vami. Če niste prepričani, ali je reiki za vas, vam z veseljem odgovoriva na vsa dodatna vprašanja.

Pari

Če ste v zvezi, toplo priporočava, da doživite reiki s svojim partnerjem. Tako bosta med seboj ustvarila močnejšo vez, medtem ko bosta uživala v prednostih, ki jih reiki ponuja. To lahko storite v udobju vašega doma, ali pa v najinem studiu. Pri reikiju za pare bo za vsakega od vas skrbel eden od naju. Trajanje tretmaja se prilagodi glede na vaše želje.

Hišni ljubljenčki/Živali

Tako kot ljudje, so tudi živali del univerzalne življenjske energije. Reiki je zato primeren tudi za njih, saj se pozitivni učinki prenašajo na vsa živa bitja. Zdravljenje lahko izberete za splošno dobrobit vašega ljubljenčka, ali pa kot dodatek poleg že potekajočega se zdravljenja s strani veterinarjev. Na slednji način boste ustvarili bolj celosten pristop in s tem vašemu ljubljenčku ponudili najboljšo možnost za dobro počutje. Pri izvajanju reikija na živalih spodbujamo zdravljenje na daljavo, saj žival v tem primeru ne bo doživela nepotrebnega stresa. V nasprotnem primeru pa se lahko odločite tudi za obisk na domu (možnost dodatnih stroškov) oziroma pridete v naš studio skupaj z vašim ljubljenčkom. Trajanje tretmaja je omejeno na 20 minut.

Reiki tečaji

V primeru, da bi radi osvojili tehnike reikija za namene lastnega zdravljenja ali širjenja naprej, ponujamo tudi reiki tečaje vseh stopenj. Ti potekajo v skupini na izbrane datume, ki so sproti objavljeni na spletni strani. Obstaja pa tudi možnost individualnih tečajev, za katere nas prosim kontaktirajte, da se dogovorimo osebno. Znanje in izkušnje se nadgrajujejo po stopnjah. Predznanje ni potrebno.

Brezplačen 30-minutni posvet

Access Consciousness Bars

Access Consciousness je skupek procesov in praktičnih orodij, ki nam s pomočjo energijskih tretmajev, čistilnega izreka in vprašanj pomagajo utišati um, da lahko naša zavest pride na plano. Najbolj osnoven tretma iz zbirke Access Consciousness je Access Bars tretma, pri  katerem s pomočjo dotika 32 točk na glavi, ki predstavljajo različna področja v življenju, dobimo priložnost, da iz podzavesti odstranimo blokade, razna prepričanja, stališča, vzorce in misli, ki nam v življenju onemogočajo, da bi zaživeli najboljšo različico sebe.

Točke so pomagale tisočim ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, odnosi, stresom, različnimi psihosomatskimi problemi in veliko več. Cilj je odpreti kanal do zavesti, da nas um ne bo več oviral in držal v vlogi žrtve. Skupaj z našo zavestjo dobimo možnost, da se postavimo v vlogo kreatorja našega življenja, lahkotno, radostno in veličastno.

Access Bars celotni tretma

Tretma traja od 60 do 90 minut in se izvaja v ležečem položaju z nežnim dotikom različnih točk na glavi. Možgani po 15 minutah preidejo v theta stanje, to je stanje globoke sproščenosti, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v vašem življenju. Morda boste tudi zaspali, v kolikor se boste dovolj sprostili in prepustili procesu. Po tretmaju boste občutili globoko sproščenost in po poročanju mnogih prazno glavo brez nepotrebnih misli, dvomov, skrbi in občutka stiske. Prejeli boste natanko toliko sprememb, kolikor jih boste energijsko dopustili skozi posamezen tretma.

Access Bars krajši tretma

Če ste omejeni s časom in bi vseeno radi poskusili Access Bars tretma, vam ponujamo krajšo, 30-minutni različico. Namen je popolnoma enak kot pri celotnem tretmaju, le da se v tem primeru osredotočimo zgolj na nekaj določenih točk. Slednje izberemo skupaj glede na predhodni pogovor z vami.

Brezplačen 30-minutni posvet

Paketi mentoriranja, čustvene inteligence, reikija in Access Bars tretmajev

Če bi radi hkrati uživali v prednostih mentoriranja, čustvene inteligence, reikija in Access Bars tretmajev, lahko skupaj oblikujemo poseben paket, ki bo vseboval kombinacijo vseh naših storitev. V tem primeru boste morali najprej priti na uvodno enourno mentoriranje, na katerem vas bova spoznala in tako videla, kaj bi bilo najprimernejše za vas. Dovolite si dati priložnost in doživite najboljše iz vseh svetov!