Razumevanje
Sprememba
Razvoj

Storitve, ki vam pomagajo pri transformaciji!

Mentoriranje

Naš pogled na življenje je odvisen od tega, kdo smo. Drugače povedano, življenje je odsev nas, našega notranjega jaza. Če smo nezadovoljni s svetom, moramo najprej spremeniti sebe. S pomočjo mentoriranja boste začeli razumeti sebe, kaj vas zadržuje, razkrili se bodo vaši podzavestni vzorci in prepričanja, vrednote ter veliko več. Poudarek je na razvijanju vaše zavesti in preseganju omejitev, kar vam bo omogočilo, da postanete najboljša različica samih sebe. Ko boste razumeli lastno psihologijo in kaj vas zaustavlja, se ne boste več burno odzivali na dogodke, temveč boste ostali mirni. Tako se vam bo odprla priložnost, da vsakič znova izberete drugačno pot in ne več tiste, ki jo podzavestno uporabljate vsak dan. Poleg tega vam bo ozaveščenost pomagala, da boste postali odgovoren posameznik in imeli tako večji vpliv nase in na druge. Skozi mentoriranje bomo skupaj sestavili razbite koščke in našli vaš smisel življenja ter razkrili vaše darove in talente. Postopno boste ustvarili notranji občutek skrbi zase, avtentičnosti, uravnoteženosti in povezanosti s samim seboj.

Mentoriranje je na voljo za posameznike, pare, skupine in podjetja. Pri tem ni nobenih starostnih omejitev, vsak je dobrodošel. Mentoriranje poteka prek zooma ali v najinem studiu. Sva pa prilagodljiva in odprta za druge možnosti, o katerih se lahko pogovorimo na brezplačnem posvetu.

60 minut

Prvo mentoriranje traja eno uro, saj je njegov namen postaviti temelje za morebitna nadaljnja srečanja. Razkrili bomo, kaj vas omejuje in v čem ste odlični, ter naredili načrt za vašo transformacijo. Lahko se odločite, da vas mentorira eden izmed naju ali pa oba skupaj. Pri tem naj vas opozoriva, da Scott govori le angleško, Jasmina pa lahko izvaja mentoriranje tudi v slovenščini. Če se odločite za oba skupaj, pa lahko izbirate med obema jezikoma.

45 minut

Po uvodnem mentoriranju imate možnost nadaljevati z enournimi ali pa krajšimi srečanji. Slednjo možnost priporočamo takrat, ko se znajdete v precepu glede nečesa, o čemer smo že govorili, in potrebujete dodatno pomoč. V tem primeru poteka mentoriranje z enim izmed naju.

Individualni programi

Na voljo imate 6-tedenske, 9-tedenske, 12-tedenske ali celo daljše programe, ki so ustvarjeni posebej za vas. Skozi daljše obdobje se lahko bolj poglobimo v razčlenjevanje vaših skritih vzorcev, vrednot in prepričanj, s čimer boste še podrobneje spoznali sami sebe. Posledično vam bo to omogočilo, da preoblikujete svoje življenje in izberete novo pot.

Brezplačen 30-minutni posvet

Reiki

Reiki izhaja iz kombinacije dveh japonskih besed, rei, ki pomeni univerzalna, in ki, kar pomeni življenjska energija. Gre za univerzalno življenjsko energijo, ki se pretaka skozi vse, kar je živega. Tehnika zdravljenja je nastala na Japonskem v zgodnjem 20. stoletju in je v današnjem svetu splošno uporabljena in sprejeta. Ta energija je neomejena in se pretaka skozi naše telo. Različni vzroki jo lahko zavirajo ali pa pride celo do neravnotežja, kar potencialno pripelje do zdravstvenih težav.

Z reikijem lahko spodbudimo samozdravljenje na globoki ravni, in sicer z uravnoteženostjo mentalnega, čustvenega, fizičnega in duhovnega telesa. Izvaja se lahko na vsakomur, toda le, če je prejemnik pripravljen sprejeti energijo. Reiki nima negativnih učinkov in vedno ponudi ravno pravšnjo količino energije za vsakogar. Poleg tega se dobro dopolnjuje s tehnikami osebnostnega razvoja, zato se toplo priporoča uporaba obeh skupaj.

Nekateri pozitivni učinki reikija so na primer pomoč pri sproščanju blokirane energije, spodbujanje lastnih telesnih zdravilnih sposobnosti, pomoč pri lajšanju bolečin, uravnavanje stresa, krepitev imunskega sistema, pomoč pri izgorelosti itn. Med zdravljenjem je zdravilec medij, ki prenaša energijo do prejemnika, pri čemer lahko ta občuti toploto, mravljinčenje in druge občutke. Zdravljenje se izvaja bodisi s polaganjem rok, lahko pa tudi na daljavo.

Posameznik

Reiki tretmaji trajajo do 60 minut in so sestavljeni iz kratkega pogovora z enim od naju in iz zdravljenja. Izbirate lahko med reikijem na daljavo, ali pa naju obiščete v studiu. Na voljo so tudi personalizirani paketi, ki jih lahko oblikujemo skupaj z vami. Če niste prepričani, ali je reiki za vas, vam z veseljem odgovoriva na vsa dodatna vprašanja.

Pari

Če ste v zvezi, toplo priporočava, da doživite reiki s svojim partnerjem. Tako bosta med seboj ustvarila močnejšo vez, medtem ko bosta uživala v prednostih, ki jih reiki ponuja. To lahko storite v udobju vašega doma, ali pa v najinem studiu. Pri reikiju za pare bo za vsakega od vas skrbel eden od naju.

Hišni ljubljenčki/Živali

Tako kot ljudje, so tudi živali del univerzalne življenjske energije. Reiki je zato primeren tudi za njih, saj se pozitivni učinki prenašajo na vsa živa bitja. Zdravljenje lahko izberete za splošno dobrobit vašega ljubljenčka, ali pa kot dodatek poleg že potekajočega se zdravljenja s strani veterinarjev. Na slednji način boste ustvarili bolj celosten pristop in s tem vašemu ljubljenčku ponudili najboljšo možnost za dobro počutje. Pri izvajanju reikija na živalih spodbujamo zdravljenje na daljavo, saj žival v tem primeru ne bo doživela nepotrebnega stresa. V nasprotnem primeru pa se lahko odločite tudi za obisk na domu (možnost dodatnih stroškov) oziroma pridete v naš studio skupaj z vašim ljubljenčkom.

Brezplačen 30-minutni posvet

Paketi mentoriranja in reikija

Če bi radi hkrati uživali v prednostih mentoriranja in reikija, lahko skupaj oblikujemo poseben paket, ki bo vseboval kombinacijo obojega. V tem primeru boste morali najprej priti na uvodno enourno mentoriranje, na katerem vas bova spoznala in tako videla, kaj bi bilo najprimernejše za vas. Dovolite si dati priložnost, da doživite najboljše iz obeh svetov!