Novice

Prihajajoči in pretekli dogodki

Tvoj preboj program

19/12/2023

Z veseljem sporočamo, da se bo 6-tedenski spletni program Tvoj preboj začel 10. januarja 2024 ob 19h. Cena programa je 250EUR oziroma 200EUR za vse prijave do vključno 31. decembra 2023.

Za prijavo kliknite na spodnjo povezavo: https://www.cognitoforms.com/ChangeArtistry1/TvojPreboj

Če želite izvedeti več o programu, prosimo, ne oklevajte in nas kontaktirajte.

Se že veselimo srečanja z vami!

Emotional Intelligence Practitioner Certification

16/11/2023

Z veseljem sporočamo, da smo uradno eni izmed redkih certificiranih izvajalcev čustvene inteligence v Sloveniji. Kaj je čustvena inteligenca? Čustvena inteligenca pomeni biti pametnejši z občutki. Pomaga nam pri vzpostavljanju boljših odnosov, dobrega počutja, večje učinkovitosti in višje kakovosti življenja. Večina izzivov v današnjem svetu ni posledica pomanjkanja podatkov ali tehničnih veščin, ampak so čustvene narave in tesno povezani s kakovostjo odnosov. Čustva so eden izmed pomembnih temeljev, ki vplivajo na naše zdravje, doseganje ciljev, ustvarjanje in vzdrževanje odnosov, sprejemanje odločitev, doseganje uspehov na različnih področjih življenja itd. Če želite izvedeti več o vaši trenutni čustveni inteligenci, kako jo izboljšati ali jo uporabiti sebi v prid, vam bomo z veseljem pomagali.

Opolnomočena Mami Program

25/09/2023

Si pogosto utrujena, obremenjena ali občutiš tesnobo, apatičnost? Nimaš časa zase? Si se izgubila v vlogi mame in ne veš, kdo pravzaprav si? Imaš težave z doseganjem ravnotežja v svojih vsakodnevnih rutinah? Imaš občutek, kot da si ujeta v trenutni življenjski situaciji in ne veš, kako ustvariti preboj? Potem ti z veseljem sporočamo, da se 6.11.2023 začenja 6-tedenski program za mamice z naslovom OPOLNOMOČENA MAMI, ki ga pripravljamo v sodelovanju z Akademijo napredka. Program bo potekal enkrat tedensko ob ponedeljkih prek zoom-a, s pričetkom ob 20h. Tekom programa se bomo dotaknili vseh zgoraj naštetih tem in še več. Za več informacij oziroma za prijavo nam piši na: opolnomocenamami@gmail.com

izčrpanost oglas

21/06/2023

Tik pred poletnimi počitnicami smo v sodelovanju z Akademijo napredka predstavili peto mesečno e-delavnico. Pogovarjale smo se o izčrpanosti ter o izzivih in priložnostih, ki jih prinaša. Zastavile smo si vprašanje, ali je izčrpanost nuja ali izbira in odgovor poiskale tekom delavnice. Hvala vsem mamicam, ki so se nam pridružile in z nami delile svojo življenjsko situacijo ter pogled na to temo. Upamo, da boste imele lepo poletje in se veselimo, da se kmalu spet vidimo. Medtem pa nam ne pozabite slediti na Facebooku, da ostanemo v stiku.

navigating modern manhood banner

02/06/2023

V sodelovanju z Davidom Corcoranom (strokovnjakom za čustveno inteligenco in izvršnim glasovnim trenerjem) je Scott ustvaril YouTube serijo Navigating Modern Manhood. V njej delita svoja razmišljanja o temah, povezanih s tem, kako je biti starš, zakonec in moški v 21. stoletju. Nimata vseh odgovorov, vendar želita postaviti vprašanja, da boste lahko razmislili, kako se vi prikazujete v svetu. Njuni pogovori so resnični in večinoma nepripravljeni, kar pomeni, da slišite njune lastne misli in vidite njune resnične reakcije. Oba imata raznoliko in bogato ozadje in sta pripravljena deliti ideje, ustvarjati pogovore in govoriti z več moškimi z namenom, da jim pomagata rasti.

Če želite razširiti svoje zavedanje, kliknite na povezavo spodaj in prisluhnite njunim perspektivam. Če vam je všeč, kar slišite, se lahko na serijo tudi naročite. 

https://www.youtube.com/@NavigatingModernManhood/featured

QR code for facebook group opolnomočena mami (empowered mama)

01/06/2023

V sodelovanju z Akademijo napredka smo ustvarili Facebook skupino Opolnomočena mami (Empowered mama). Gre za podporno skupnost močnih in samozavestnih žensk na popotovanju skozi materinstvo. Skupaj si bomo prizadevale za osebno rast in opolnomočenje, s čimer bomo spremenile način razmišljanja o materinstvu. S svojim nepopustljivim pogumom in odločnostjo bomo rušile ovire in premagovale omejitve ter ustvarjale svet, kjer ima vsaka izmed nas orodja in vire, potrebne za uspeh. Pridruži se nam s pomočjo QR kode in odkrij svojo lastno moč ter postani najboljša mami, kar si lahko.

nadzor oglas

24/05/2023

22. maja 2023 smo v sodelovanju z Akademijo napredka izvedli četrto e-delavnico za mame. Pogovarjale smo se o izzivih in priložnostih, ki jih nadzor prinaša ter se podrobneje posvetile samemu pomenu te besede. Spoznale smo veliko novih obrazov in se imele čudovito, medtem ko smo podpirale druga drugo. 

Če si si želela pridružiti, a ti zaradi različnih vzrokov ni uspelo, prihajajo kmalu nove e-delavnice. O njih te bomo sproti obveščali!

Sem dovolj dobra mama oglas

30/04/2023

24. aprila 2023 smo v sodelovanju z Akademijo napredka izvedli našo tretjo e-delavnico  za mame. Govorile smo o tem, ali smo dovolj dobre in kje je meja med dobrim in perfektnim. Zahvala gre vsem mamam, ki so si vzele čas in se pridružile delavnici ter odkrito delile svoje izkušnje. Vsakič znova dobimo potrditev, da mamice potrebujemo več takšnih dogodkov, zato bomo mesečno ustvarjali za vse vas, ki si želite novega znanja in varnega prostora za pogovor. Kmalu na snidenje!

Dva obraza materinske krivde

28/03/2023

16. marca 2023 smo v sodelovanju z Akademijo napredka izvedli našo drugo e-delavnico  za mame, tokrat na temo krivde. Radi bi se zahvalili vsem prisotnim, ki so si vzele čas in se nam pridružile. Ponovno smo skupaj ustvarili varen, ranljiv, odkrit in podpore poln prostor  za mame in prejeli neverjetne odzive. Radi imamo svoje delo in komaj čakamo naš naslednji dogodek!

Motherhood workshop advertisement

16/12/2022

14. decembra 2022 je Change Artistry (Jasmina Jewell) v sodelovanju z Aniyo Dežman izvedla že drugo brezplačno e-delavnico o materinstvu, tokrat v angleškem jeziku. Delavnica se je na koncu zavlekla dlje, kot pričakovano, saj smo si vse prisotne med seboj podelile nasvete glede na svoje izkušnje. Bilo je super in komaj čakamo novo leto, ko bo še več tovrstnih dogodkov.

Change Artistry Voucher

8/12/2022

Boni dobrega počutja so na voljo!

Kontaktirajte nas, če želite izvedeti več.

Change Artistry studio

1/12/2022

Z veseljem sporočamo, da je naš studio končno odprt!

Rezervirajte si svojo reiki in/ali mentorsko izkušnjo.

Radi bi vas videli!

Motherhood e-webinar advert

25/11/2022

23. novembra 2022 je Change Artistry (Jasmina Jewell) v sodelovanju z Aniyo Dežman izvedla prvo brezplačno e-delavnico o materinstvu v slovenskem jeziku, na kar smo zelo ponosni. Na delavnici smo mamicam pomagali globlje razumeti in ozavestiti njihove misli, čustva in omejitve, povezane z materinstvom ter kako jih lahko uporabijo sebi v prid. Ker je bil odziv krasen, imamo v planu nove delavnice, o katerih vas bomo sproti obveščali. Zaenkrat pa iz srca hvala vsem mamicam, ki so si vzele čas in pomagale pisati novo zgodbo ter tako prispevale k začetku nečesa velikega.

Change Artistry Voucher

8/12/2022

Boni dobrega počutja so na voljo!

Kontaktirajte nas, če želite izvedeti več.