Ste pripravljeni ustvariti čudovito življenje?

Izbira je vaša!

Scott & Jasmina Jewell outside in nature

Najina zgodba

Sva poročen par z dvema otrokoma in psoma. Najina skupna zgodba se je začela leta 2008. Po osmih letih življenja v Scottovi rodni Avstraliji sva se odločila, da se preseliva v Jasminino domovino Slovenijo, kjer zdaj ustvarjava življenje, ki si ga želiva. Toda najino življenje ni bilo vedno tako, kot je danes, temveč sva oba prehodila edinstveno pot, ki je vodila do tu, kjer sva zdaj.

Preden sva se spoznala, sva se spoprijemala z različnimi težavami. Nisva bila sposobna uspešno krmariti skoznje, zato sva občutila žalost, sovražnost, jezo, tesnobo in celo depresijo. Vse to sva potlačila in bodisi uživala alkohol ali pa se popolnoma zakopala v delo, da bi pobegnila iz realnosti, ki sva jo ustvarila. Spoprijemala sva se z občutkom manjvrednosti, poskušala sva ugajati, iskala sva smisel življenja, odlašala sva na tisoč in en način, počutila sva se ujeta brez možnosti izhoda, bala sva se izražati svoje želje, trudila sva se ustreči drugim, bila sva brez samozavesti, skrivala sva se v ozadju itn. Srečo in potrditev sva iskala na napačnem mestu – zunaj. Številne težave, ki sva jih prebrodila, so naju naučile različnih lekcij in ustvarila sva lastno zakladnico modrosti, ki je oblikovala najino razumevanje življenja, kakršno je danes. Nisva popolna, a naju to ne moti, prav obratno, to nama pomaga, da ohranjava odločnost in moč, ki ju potrebujeva, da še naprej rasteva in se trudiva postati boljša prav vsak dan. Iskreno povedano, v preteklosti nisva bila velika ljubitelja izzivov, dokler nisva našla pomoči in podpore v Wellness Breakthrough Academy, ki jo vodita zakonca Irving. Pri njih sva se naučila, da se namen življenja skriva v naših težavah. Zdaj z veseljem sprejmeva vsako oviro, saj se zavedava, da naju na drugi strani vedno čaka nagrada.

Oba že od nekdaj rada priskočiva na pomoč in zato sva se odločila pomagati vsakomur, ki ima voljo in željo po spremembi. Zavedava se, da bova dovolj dobra mentorja lahko samo, če bova nenehno vlagala v delo na sebi, zato je to tudi najina obljuba, ki jo bova izpolnila z neprestanim učenjem in osebnim razvojem.

Najina velika želja je, da vas navdihneva, da nikoli ne obupate, tudi takrat ne, ko se vam zdi to edina mogoča izbira. Hkrati vas želiva podpirati na poti k uresničitvi vaših sanj. Z vami bova delila svoje znanje in izkušnje, da boste lažje našli svoj smisel življenja. Resnično vam želiva omogočiti, da postanete najboljša različica samega sebe. Konec koncev je življenje popotovanje, ki je prepredeno z nenehnim učenjem. Ustvarjanje sprememb je edini način, da si oblikujete svojo čudovito pot.

“Ste le spremembo stran od tega, da presežete svoje omejitve in postanete svobodni!”

Bronze telescope

Vizija

Podjetje Change Artistry se je rodilo iz navdiha pomagati čim več ljudem pri ustvarjanju življenja, ki si ga želijo. Odločila sva se, da na enem mestu združiva vse svoje izkušnje, znanje, modrost in praktične veščine, ki jih uporabljava. Najin cilj je ponuditi podporo, da v sebi najdete pogum, ki ga potrebujete za ustvarjanje lastne preobrazbe, in tako postanete najboljša različica samega sebe. Verjameva, da takrat, ko se posameznik povsem prepusti transformaciji, postane svoboden in neustavljiv. To pa pomeni, da je zanj vse mogoče. Osvoboditev od tistega, kar vas omejuje pri doseganju svojega resničnega potenciala, je namreč najboljša izbira za prihodnost.

Galgo - Spanish Hound

Najina ljubezen

Od nekdaj sva velika ljubitelja živali. Leta 2020 pa se je najino življenje za vedno spremenilo. Iz zavetišča sva posvojila galgico (španski hrt) April in takrat se je začela najina ljubezen do zavrženih hrtov. Jasmina se je odločila, da postane prostovoljka za društvo S hrti za hrte Slovenija, ki pomaga pri iskanju novih domov za galge in druge lovske pse v Španiji ter upokojene dirkalne hrte na Irskem. Pse zlorabljajo in jih uporabljajo za človeško zabavo, nato pa jih ubijejo ali odvržejo kot neuporabne predmete. Tisti, ki preživijo, imajo veliko srečo, saj se znajdejo v zavetiščih, kjer čakajo na drugo priložnost v življenju. Prizadevava si ozaveščati ljudi o žalostni usodi, ki jo doživljajo vsi ti kužki, in pomagati. Meniva, da si vse živali, tako kot ljudje, zaslužijo spoštovanje, prijazno roko, skrb in ljubezen. Če vas zanima karkoli drugega glede te tematike, ki nama je pri srcu, bova z veseljem odgovorila na vaša vprašanja.